Piept de pui la tigaie

de Oana in Pui, 28 Apr 2009 | 16287 vizualizari

 

Dupa ce sa face foarte rapid mai are tupeul sa fie si foarte gustos Pieptul de pui se poate manca cu diferite salate sau garnituri. Iata cum l-am facut eu in…15 minute!?!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • boia dulce
  • busuioc
  • menta
  • o cescuta de vin alb
  • 3 linguri cu ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la tigaie:

Pieptul de pui dezosat l-am spalat, l-am curatat de grasime si piele, apoi l-am taiat fasiute subtiri.

 

Intr-o tigaie am pus 3 linguri de ulei de palmier, apoi am pus puiul si l-am lasat putin la rumenit, pe toate partile. Apoi am adaugat toate condimentele dupa gust si cescuta de vin alb. L-am lasat sa scada pana s-a evaporat vinul, intorcand din cand in cand puiul. Si gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe inabusite cu cartofi copti in straturi