Piept de pui marinat la gratar

de lilik in Pui, 22 Oct 2012 | 13776 vizualizari

 

O bunatate...se face repede si multumeste toata familia ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 100 ml vin alb(jumatate de pahar)
  • 5-6 linguri ulei de masline
  • zeama de la 1 lamaie (nu prea mare)
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare,piper si paprika dupa gust
  • rozmarin proaspat 2-3 ramurele
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui marinat la gratar:

Intr-un vas lunguiet punem vinul,uleiul,zeama de lamaie,sare,piper,paprika si cu o furculita le batem putin ca pe oua.

Pieptul de pui il taiem felii,pe care le punem in marinada,apoi peste punem ace de rozmarin si usturoiul taiat feliutze,dupa care le intoarcem putin.

Acoperim vasul cu folie transparenta si dam la rigider 2-3 ore(cel mai bine ar fii o noapte),dupa care scoatem feliile de piept din marinada si le punem direct pe gratar.

Servim cu piure,salata sau garnitura preferata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Sim0na 1

23.10.2012, 09:45

Mmm... delicioasa mancarica!! Si imi place foarte tare farfuria

ANNA_46 1

23.10.2012, 11:39

Mmmm....ce bunatate , punem bine la favorite

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui picant la grătar