Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman

de Sylvia in Pui, 2 Iun 2010 | 6817 vizualizari

 

Va prezint o reteta pe cat de simpla pe atat de delicioasa : piept de pui pe pat de cartofi preparati in vas roman, fara apa si doar cu o lingura de ulei de masline.

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de :
  • o jumatate file de piept de pui  fara piele,
  • 3 cartofi rosii mititei,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • o lingura de ulei de masline
  • ierburi aromate in functie de preferinte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman:

 Preparare : se spala bine cartofii si se sterg si se taie cu tot cu coaja felii maricele, se condimenteaza  si se aseaza in vasul roman. Peste ei punem carnea de pui condimentata bine cu sare, piper si boia.  Am turnat cu grija peste o lingura de ulei de masline sa ajunga peste tot cate un firicel.

Am acoperit apoi cu capac si am lasat 40 de minute la cuptor. Vasul roman  este bine sa stea  in apa inainte sa se imbibe cu apa si se pune la cuptor cat e cuptorul inca rece sa se incinga o data cu cuptorul. Dupa 40 de minute am avut rezultatul , carne  super frageda si cartofi rumeniti frumos . I-am servit cu o portie de salata facuta din rosiis de vara si ceapa , a fost un pranz excelent .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (23)

Sylvia 1

03.06.2010, 11:08

Bunica aveti perfecta dreptate

Sylvia 1

03.06.2010, 11:08

Rivka si Nadina multumesc sunteti dragute !

elena1988 1

25.03.2011, 12:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]