Piept de pui picant

de MOKUSKA in Pui, 22 Feb 2014 | 4672 vizualizari

 

Cu ce sa mai inlocuim mezelurile din comert?

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • pasta de ardei iute
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui picant:

Spalam bine pieptul de pui ( sa nu uitam, carnea de pui trebuie spalata foarte bine), il taiem in fasii de grosimea unui deget. Condimentam fasiile cu sare, piper si pasta de ardei iute, le acoperim si le lasam la frigider. (daca va place mai picant, puteti sa adaugati si un praf de chili).

Intre timp pregatim aluatul: cele 2 oua le batem cu praf de sare, cu pasta de ardei iute si piper. Treptat adaugam faina in ouale batute, trebuie sa obtinem o compozitie putin mai groasa decat cea de clatite.

Se prajesc in ulei pe ambele parti la foc mediu.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot servi ca fel principal cu garnitura de piure sau ca aperitiv rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

GeorgiaA 1

22.02.2014, 22:45

Bya Ralu 1

24.02.2014, 18:04

delicios

diaconta 1

26.02.2014, 18:45

Categoric imi place mai ales cu muraturi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui