Piept de pui picant la grătar

de alice_ciobanu in Pui, 5 Iul 2011 | 4693 vizualizari

 

Am primit o invitaţie din partea celor de la gustos.ro de a participa luna aceasta la un grătar virtual, alături de alţi bloggeri invitaţi. Astfel că voi mă voi număra printre cei ce iau parte la proiectul "Cu bloggerii la grătar"...gătind pentru dvs.

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr piept de pui
  • 200 ml smântână
  • 2 linguri curry
  • 1/2 linguriţă chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui picant la grătar:

Pieptul de pui curăţat de piele şi dezosat se taie în cuburi potrivite ca mărime. Într-un bol amestecăm smântâna cu curry şi chili şi turnăm acest amestec peste bucăţile de piept de pui. Dăm la rece pentru minim 3 ore, dar eu am lăsat carnea la marinat peste noapte.

Încingem grătarul....:)) treabă ce revine exclusiv bărbaţilor, ca de altfel întregul proces tehnologic ce ţine de pregătirea grătarului şi frigerea cărnurilor...:))

Pe nişte beţe de frigărui, ţinute în apă, în prealabil, înfingem bucăţile de carne şi le punem pe grătar, până se rumenesc frumos, carnea fiind suficient de pătrunsă.

Alături de carne punem pe grătar şi pacheţelele de brânză feta, şi se lasă pentru vreo 10 minute. Se desfac în momentul servirii alături de pieptul de pui şi se presară puţin busuioc mărunţit.

Poftă mare să aveţi!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui picant la grătar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceva perfect pentru cina