Piept de pui Shangay

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2016 | 3272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • smantana
  • faina
  • apa
  • sare
  • piper
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui Shangay:

Pasul1:Se spala si se feliaza pieptul de pui,se poate taia dupa preferinta fasiute sau bucatale mai mici.

Pasul2:Se bat cele 3 oua cu un praf de sare si piper,se adauga faina,apa si smantana dupa gust si cat vrem sa fie de consistent aluatul.

Pasul3:Se trece fiecare fasie de piept prin aluat apoi se prajesc  in ulei incins.

(Este acelasi procedeu ca la snitele)

P;S De preferinta inainte de a se lasa la prajit,dupoa ce se trec prin ou,se poate da prin susan!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Shangay" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in crusta de pesmet reteta delicioasa