Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin

de RuxyRux in Pui, 19 Feb 2011 | 11185 vizualizari

 

Pentru un pranz rapid si delicios faceti aceasta friptura de pui, usor si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari taiati in doua
  • un buchetel de rozmarin
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 50 gr unt taiat fulgisori
  • sare dupa gust
  • piper alb  
  • 1 lingura ulei(palmier)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin:

Punem uleiul in tigaie, incingem la foc moderat, punem feliile de piept batute ca pentru snitel, sarate si piperate. Le tragem la tigaie cate 3 minute pe o parte impingand tigaia inainte si inapoi pe ochiul de la aragaz.

Adaugam cativa fulgi de unt pe fiecare felie. Dupa 3 minute intoarcem pe cealalta parte si procedam la fel. Adaugam fulgii de unt si lasam inca 3 minute. Intoarcem friptura, turnam vinul si punem in mijloc buchetelul de rozmarin.

Adaugam din nou cativa fulgi de unt si lasam 5 minute sa se faca. Dupa 5 minute intoarcem friptura pe partea cealalta, adaugam fulgii de unt si mai lasam 5 minute acoperit la foc mic. O mai intoarcem o data si este gata o putem servi dupa dorinta. Merge foarte bine cu un piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare chinezeasca