Piept de pui umplut

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 5441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 1 ceapa rosie,
  • ciuperci,
  • 1 ardei,
  • cascaval razalit,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Se taie pieptul de pui fasii si se bat cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper. Se caleste ceapa taiata marunt in putin ulei de masline,se aduga ciupercile taiate felii si ardeiul taiat cubulete. Se calesc impreuna pana se inmoaie. Dupa ce s-au calit se adaga cascavalul razalit si se amesteca. Se pun pe fundul formelor fasii de pui sa fie acoperita toata suprafata. Se umple cu compozitia de mai sus,si se acopera cu restul din fasiile de pui care a ramas.(precum in poza) Se dau la cuptor cca 35 de minute. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale din legume