Piept de pui umplut

de Lau in Pui, 29 Apr 2011 | 4081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 carnati
  • 100 g branza
  • 2 oua
  • condimente
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 20 g unt
  • 1 rosie
  • sare
  • 300 ml de apa
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

se spala pieprul si se curata de piele. Se taie fasii si se bate ca la snitele. Se taie carnatii, branza si ouale fierte tari. Se condimenteaza feliile de piept.

Se ia o felie, se pune o bucata de carnat, o felie de branza si o felie de ou, apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoarea. Se repeta operatiunea pana terminam.

Asezam rulourile intr-o tava termorezistenta. Intr-un castron desfacem pasta de toamte cu 300 ml de apa si un pic de sare si turnam peste rulouri. Taiem rosia felii si asezam intre rulouri. Taiem si untul si il asezam la fel intre rulouri. Dam tava la cuptorul incalzit pentru 40-50 minute.

Eu am facut si fara carnati si carnatii care mi-au ramas i-am adaugat in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui