Piept de pui umplut

de reisnaor_2006 in Pui, 16 Dec 2014 | 5208 vizualizari

 

Un deliciu cu Delaco.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 100 gr sunca
  • 175 gr de perle de branza si smantana Delaco
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Pieptul de pui il curatam de pielita,il spalam si il impartim in doua bucati.Fiecare bucata de piept o crestam pe mijloc si ii facem un buzunar pe lung.

Sunca si cascavalul le taiem marunt si le amestecam cu perlele de branza si umplem fiecare buzunar facut la pieptul de pui.Asezam pieptul de pui intr-o tava termorezistenta ,dupa ce l-am sarat si piperat,il stropim cu ulei de masline si d-am la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem sa il servim cu orice garntura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut