Piept de pui umplut cu spanac

de katty in Pui, 24 Noi 2014 | 4698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 jumatati piept de pui
  • 250 gr spanac congelat frunze(sau proaspat, curatat si spalat bine )
  • usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • un varf de cutit nucsoara
  • 2 linguri ulei
  • 1 conserva de rosii intregi descojite
  • 1 lingurita zahar
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu spanac:

 Spalam pieptul de pui,il tamponam cu un servet absorbant ,apoi ,cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit taiem pe o parte in lungime fiecare piept ,formand un buzunar.Presaram sare si piper pe exterior si in interiorul buzunarelor.
Lasam spanacul sa se dezghete ,il taiem mai marunt si il amestecam cu usturoiul tocat fin ,sare ,nucsoara  si piper(Daca folosim spanac proaspat il curatam , il spalam si il oparim 2 minute in apa cu sare , apoi il scurgem bine )
Inchidem buzunarele cu jumatati de scobitori si prajim pieptul rapid pe ambele parti in uleiul incins.Scoatem pieptul de pui si il punem intr-un vas termorezistent impreuna cu uleiul .

Turnam deasupra conserva de rosii mixata,sare,zahar ,piper si dam la cuptor.Lasam zece minute ,apoi adaugam vinul caldut si busuiocul.Lasam pana scade sosul .
Servim pieptul de pui cu sos de rosii si tagliatelle.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu dovlecel