Piept porc pentru mic dejun (rece)

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2014 | 3188 vizualizari

 

Cu siguranta majoritatea dintre noi cand auzim intrebarea: maine ce punem la pachet? ni se ridica parul in cap...cel putin asa sunt eu :).
Va recomand cu drag, in loc sa cumparati costita, kaiser plin de apa cu sare, sa va faceti acasa singuri delicatesa pentru mic dejun si pentru sawdvich.

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept porc (am avut 3 felii maricele)
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • boia
  • strop de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept porc pentru mic dejun (rece):

Pieptul de porc il taiem in bucati cat palma, il spalam, il stergem de apa si il prajim pe ambele parti in strop de ulei, pana se rumeneste.

Legumele le feliem, usturoiul il lasam intreg. Imediat ce s-au rumenit bucatile aruncam legumele peste, boia, sare, piper si apa fierbinte, cat sa acopere. Lasam sa fiarba  sub capac pana se evapora apa si in untura ce a ramas mai prajim inca odata bucatile, pe ambele parti.

Lasam la frigider peste noapte.

Se serveste cu legume proaspete sau in sandwich.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept porc pentru mic dejun (rece)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute puisori