Piersici cu dulceata

de Alexandra Elena in Prajituri, 3 Mai 2013 | 7449 vizualizari

 

Multumesc Dea_Dea pentru idee.

 

INGREDIENTE

  • o cana zahar
  • o cana ulei
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • 1 borcan de dulceata
  • esenta de migdale
  • 200 g zahar
  • 300 ml apa
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici cu dulceata:

Frecam zaharul cu ouale, punem uleiul, cate putin, aduaugam esenta de vanile, coaja de lamaie si faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Framantam si facem bilute pe care le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, bagam tava in cuptorul incalzit, 20-25 min la foc mediu. Dupa ce se racesc le scobim in mijloc.

Fierbem zaharul cu apa, lasam sa dea cateva clocote, la sfarsit adaugam esenta.

Dulceata, eu am folosit de piersici, o amestecam cu firmituirile scobite si adaugam esenta de migdale, amestecam. Cu acesata compozitie umplem jumatatile de piersica si le lipim. Le dam prin sirop si prin zahar.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si colorant alimentar pentru a fi mai aspectuoase, eu am preferat sa le fac fara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]