Piftele

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2011 | 14684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • condimente
  • sare
  • 1 morcov
  • 3 felii franzela
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele:

se inmoaie painea in apa si se scurge bine si se pune intr-un castron mai mare

se adauga patrunjelul tocat, morcovul dat prin razatoare, usturoiul pisat, ouale, carnea, sare, condimente dupa gust si se amesteca

se prajesc in baie de ulei incins

se scot pe un prosop de bucatarie absorbant

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

lilik 1

07.06.2011, 01:51

bune bune
mai fetelor si eu le mai zic piftele dar tot chiftele scriu ...acum na fiecare

Marinaa 1

12.06.2012, 16:42

yamyyy!acum o sa pun si eu reteta in aplicare.vizavi de comm de mai sus...hai sa nu ne dam destepti si sa spunem cum e corect sa scriem sau nu.sunt regiuni in care la pepene,cartof etc se spune intr-un fel de nu-ti vine sa crezi cand auzi.eu le zic piftele si tot asa scriu.spor la gatit! :*

adry88 1

13.06.2012, 10:00

multumesc marinaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]