Piftele in sos cu cartofi fierti

de roxanamiti in Mancaruri cu carne, 22 Ian 2011 | 8829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari ( una rosie si una alba),
  • 2 rosii,
  • 3 linguri de bulion,
  • 3 polonice de supa de pui( sau apa daca nu aveti),
  • 3 linguri ulei,
  • 1/2 kg. carne de pui,
  • patrunjel,
  • un ou,
  • un carnat afumat,
  • condimenete pt. carne,
  • 3 felii de paine,
  • o cana de lapte,
  • ulei pt. prajit,
  • faina,
  • 1/2 kg. de cartofi,
  • sare,
  • piper,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele in sos cu cartofi fierti:

tocam carnea si carnatul(fara piele) in robot. punem painea in lapte apoi o stoarcem bine si o  adaugam peste carne impreuna cu patrujelul tocat, oul, condimentele pt. carne si amestecam bine,

cartofii ii punem la fiert in apa cu sare pt. 20 minute,

cepele le tocam si le punem cu 3 linguri de ulei la calit timp de 10 minute apoi adaugam rosiile( mai intai le curatim de coaja)cuburi,bulionul, supa, condimentam si lasam la foc mic mic pana facem piftelele,

punem uleiul la incalzit. facem piftelute, le trecem prin faina si le punem la prajit,

dupa ce le-am terminat pe toate de facut le punem in sos( mie mi au iesit 37 de piftele dar nu le am pus pe toate in sos) si lasam sa dea un clocot, intre timp sunt gata si cartofii,

la masa va rog!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele in sos cu cartofi fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de musaca de cartofi, cu carne tocata, de porc si cascaval