Piftelute cu sos alb

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2013 | 8697 vizualizari

 

By Gaby_d >:D< >:D< >:D<
O reteta minunata...ma bucur sa o fi incercat si sigur o voi mai incerca !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  • 4 cartofi mici
  • miez de paine
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • faina
  • ulei
  • sos Bechamel
  • unt
  • sare
  • piper
  • branza caciotta ( se pune telemea insa eu nu am avut si deci am inlocuit-o )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute cu sos alb:

Mai intai preparam piftelutele.

Intr-un bol punem carnea tocata ,patrunjelul tocat fin,cartofii dati prin razatoare,oul,Miezul de paine inmuiat in lapte si scurs bine.Se omogenizeaza bine.Se da compozitia la rece pentru 10-15 minute si apoi facem piftelute pe care le dam prin faina si le prajim in ulei incins.

Ungem cu unt un vas pentru cuptor si asezam piftelutele,punem bucati de branza si turnam deasupra sosul Bechamel.

Dam vasul la cuptor la 180 grade pentru 20 minute..Se scoate vasul si punem patrunjelul si mai lasam in cuptor inca 10 minute.

Se serveste fierbinte .

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu piure,orez sau ca atare,cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]