Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Curcan, 13 Apr 2010 | 3838 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piftele, carne tocata, retete Curcan
Tocam carnea ,eu am pus piept cu gusa ,amestecam cu ouale si condimente.
Formam bilute potrivite le dam prin faina si le prajim in baie de ulei .
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
de ANCA 1
de mihaelar63 9
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:02
pe 28.02 la 16:07
pe 28.02 la 14:11
pe 28.02 la 11:45
pe 28.02 la 10:23
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Ligia Bxl 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Anamaria7 1
dentistutza 1
anomisana 1
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!