Piftie (Racituri de porc)

de Adrian2016 in Porc, 26 Ian 2017 | 7172 vizualizari

 

Ador raciturile si de abia astept sa vina frigul ca sa fac.

 

INGREDIENTE

  • 6 picioruse de porc
  • 1 rasol de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie (Racituri de porc):

      Pentru inceput am curatat bine piciorusele de porc si le-am parlit. Intr-o oala sub presiune, am asezat piciorusele si bucata de rasol, am adaugat apa cat sa le acopere si le-am lasat la fiert 50 de minute.

       Cand a expirat timpul, am adaugat in oala, usturoiul pisat si sare si am mai lasat 30 de minute la fiert. Cand este gata, zeama se strecoara si se degreseaza. Am pregatit castroanele si, in fiecare, am adaugat cate un piciorus si bucata de rasol, zeama si le-am dat la rece, pana a doua zi. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca vrem ca zeama sa fie limpede, grasimea care se formeaza o putem inlatura cu ajutorul unui tifon, impaturit in patru, asezat in strecuratoare.

2

Puteti adauga dupa preferinte, boabe de piper la fiert, ceapa, morcov.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie (Racituri de porc)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

26.01.2017, 20:02

Ce faine ti-au iesit si ce te pricepi la gatit. Bravo Adrian!

mirela0911 1

26.01.2017, 21:25

Foarte buna!

miki_a 1

27.01.2017, 04:24

Foarte faine ți-au ieșit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc