Pilaf colorat

de CookieMonster in Mancaruri de post, 28 Apr 2013 | 4447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov mediu
  • 1 cesca de mazare fiarta
  • 1 cana de orez
  • 3 cani de supa legume
  • sofran
  • curry
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf colorat:

1. Ceapa si morcovul se spala bine, se curata si se taie ceapa rondele, iar c=morcovul cu ajutorul curatatorului de legume fasii subtiri.

2. Legumele se pun 2 minute la calit in putin ulei de masline, se adauga orezul si se lasa la prajit timp de 1 minut. Se stinge cu cele 3 cani de supa. Adaugam mazarea fiarta.

3. Se lasa la foc mic timp de 20 de minute, amestecand din cand in cand. Se condimenteaza cu 1 varf de cutit de sofran, curry, sare si piper.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf colorat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu urzici si ciuperci