Pilaf cu carne de pui in vas roman

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 28 Sep 2010 | 23410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 pulpe de pui
  • 1 1/2 cana orez
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • o legatura patrunjel
  • o lingurita marar uscat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de pui in vas roman:

Pieptul de pui se taie in bucati mai maricele iar pulpele se taie in doua.Se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare.Se spumeaza din cand in cand iar cand carnea este aproape fiarta se adauga zarzavatul( ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoare si ardeiul gras taiat cubulete) si mararul uscat.Mai lasam la fiert circa 5-10 min.

Separat alegem orezul de impuritati ,il spalam in apa rece si il lasam la inmuiat circa 30 min.dupa care il punem in vasul roman.Adaugam supa de carne(la o cana de orez eu pun 3 cani supa) impreuna cu carnea si zarzavatul, condimentam cu sare dupa gust ,amestecam bine si dam la cuptor.Verificam din cand in cand  si daca mai este cazul mai adaugam supa.La final pilaful trebuie sa mai aiba putina supa deasupra.Scoatem din cuptor , punem capacul si lasam circa 15 min. pana se absoarbe toata supa iar orezul se mai umfla putin.

Asezonam cu patrunjel verde si cine doreste stropim cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de pui in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (59)

Bucataras Medi 1

03.10.2010, 22:11

onuta..............

adasev12 1

04.10.2010, 16:46

cam in genula sta am si eu ceva, dar rotund si fara capac...am si mai mici 6...asa a fost ., in set...
mersi pt raspuns....

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 20:04

Ada si eu tot rotund am , cel din poza e luat de pe net.............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume si carnati