Pilaf cu carne si legume

de Miha in Pui, 18 Oct 2010 | 10305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 cana orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 bucata radacina telina
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne si legume:

Pieptul de pui se taie fasii si se prajeste usor in ulei bine incins. Se adauga ceapa tocata marunt si radacinoasele date pe razatoarea cu ochiuri mici si se calesc usor. Se stinge cu apa, se adauga si orezul spalat si scurs. Se potriveste gustul de sare si piper.

Se da la cuptor la foc mediu, pana scade zeama si orezul se umfla. Cu putin timp inainte de a scoate din cuptor se pune patrunjelul verde tocat si se omogenizeaza.

Nu se tine pilaful prea mult la cuptor, pentru ca orezul se umfla repede si tinandu-l la temperatura mare devine cleios.

Se pot pune si felii de rosii sau bulion, in functie de preferinte.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Corinuta 1

19.10.2010, 11:24

"Da' ce mai conteaza cand is asa de frumoase?" asa e, cateodata marimea nu conteaza

Miha 1

19.10.2010, 11:29

cateodata, dar nu intotdeauna.

Miha 1

19.10.2010, 11:30

Cami Dia multumesc tare mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de vara in plina iarna