Pilaf cu carnita de pui

de onuta in Pui, 9 Iul 2010 | 5745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui
  • 2 cepe (de preferat rosii)
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 cana de orez
  • 1 cub de Maggi Bouillon
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnita de pui:

Se spala puiul si se pune la fiert cu un praf de sare, indepartand spuma de cate ori este nevoie. Dupa ce spumam bine, adaugam cubul maggi.

Tocam marunt toate legumele. Dupa ce s-a fiert puiul, il scoatem afara din oala.

Se pune orezul intr-o cratita, legumele, puiul si 4 cani de supa in care a fiert puiul.

Se pune si piperul, se potriveste cu sare si se baga la cuptor.

Cand a scazut bine si a prins o culoare frumoasa deasupra, se scoate. Se presara patrunjel verde deasupra.

Se serveste alaturi de o rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnita de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu varza, orez si crenvursti