Pilaf cu costita afumata si carnaciori

de madab in Porc, 11 Mar 2015 | 7105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 50 g carnati
  • 100 g costita afumata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu costita afumata si carnaciori:

Se spala si se curata legumele.

Morcovul se da pe razatoare , ceapa se taie pestisori.

Intr-o oala se pune ulei la incins ,peste care se pun legumele.

Cand sunt calite , se adauga orezul si se amesteca.

Se pun si carnaciorii si costita.

La o cana de orez eu pun 4 cani de apa si se lasa la fiert.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se poate manca cu castraveti murati si ardei capia in otet.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu costita afumata si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume si costita