Pilaf cu ghebe

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 11707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceapa mare
  • un morcov
  • pasta de ardei
  • o punga cu ghebe(din congelator)
  • orez
  • patrunjel
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ghebe:

Se pune la calit un morcov ras 5 min.se adauga ceapa tocata marunt se mai lasa 5 min.se adauga 2 linguri pasta de ardei si la urma ghebele.In timp ce fierb ghebele se pune la fiert orezul separat.Cand sunt fierte ghebele se pune in cratita orezul fiert si spalat,patrunjelul tocat,sare,piper si se mai lasa 5 minute pe foc.Am servit pilaful cu snitel din piept de pui si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

16.11.2010, 21:19

numai bun in zi de post

MIUTA 1

16.11.2010, 23:17

E gustos,am fost norocoasa ca am gasit ghebe de cumparat si mi-am pus la congelator.Rocsi si la tine am gasit o gramada de bunatati .....pupici

vanilla 1

19.11.2010, 14:41

cred ca sunt ffffff gustoase!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si ciuperci