Pilaf cu legume

de lilik in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 6156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 mana de mazare(am pus la ochi)
  • 1 pahar de orez
  • 1 ceapa verde fara frunze
  • sare,piper dupa gust
  • 2-3 linguri de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume:

Curatam ceapa si o tocam marunt apoi o punem la innabusit in ulei.

curatam legumele si le tocam cubulete apoi le punem peste ceapa,le saltam putin apoi punem un pahar cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand a scazut apa punem orezul ,lasam putin si punem 4 pahare cu apa.

Lasam sa fiarba pana scade orezul e fiert si a scazut toata apa.

Potrivim de sare si piper si servim.

TIPS-URI

1

daca doriti la sfarsit puteti adauga 2 linguri de parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute cu ciuperci si legume