Pilaf cu legume

de babi5 in Mancaruri de post, 12 Ian 2014 | 6858 vizualizari

 

Chiar daca este considerat un aliment cu carbohidrati cred ca in combinatie merge si pentru dieta ..

 

INGREDIENTE

  • 350 gr orez
  • 3 morcovi mai mari
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 2 cepe
  • 2 ardei rosii
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • 1,5 l apa
  • vegeta
  • 75 ml ulei
  • frunze patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume:

Se curata zarzavatul, se spala si se da prin razatoare impreuna cu ceapa, ardeiul se spala si se taie cubulete mici. Orezul se spala bine si se scurge intr-o sita.

Intr-o oala punem zarzavatul, ceapa si ardeiul impreuna cu uleiul si lasam sa se caleasca 10 miute. Adaugam si orezul, mai lasam la calit 5 minute, apoi adaugam apa fierbinte. Potrivim de sare si piper, mai lasam sa dea un clocot, adaugam jumatate din frunzele de patrunjel, amestecam bine, acoperim si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 minute.

Pofta buna sa aveti!

TIPS-URI

1

Garnitura o adaugati pe cea dorita...pui, peste, curcan

2

La fel putem folosi si diverse salate sau muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

babi5 1

12.01.2014, 15:47

Laura multumesc si mie imi place tot ce nu am voie caci de aceea slabesc

mena29 1

12.01.2014, 23:57

Bun

babi5 1

13.01.2014, 08:37

si mie imi place multumesc mena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez (de post)