Pilaf cu piept de pui

de Irina in Pui, 15 Dec 2010 | 10699 vizualizari

 

Operatiunea "Puiul"- partea a II-a

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 250 grame orez cu bobul rotund
  • supa de pui
  • ulei
  • marar
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui:

Pilaful l-am facut special pentru Mati, caruia ii place "orezul alunecos". Asa manca el la gradi si asa ma stradui mereu sa-i fac. Mai des bunicile si din cand in cand si eu...

Pieptul de pui l-am dezosat si l-am taiat cubulete. L-am pus intr-o cratita in ulei incins si l-am intors de pe o parte pe cealalta pana s-a coagulat sangele.

Am adaugat ceapa tocata si putina supa de pui si le-am lasat sa bolboroseasca. Am pus si orezul, apoi legumele taiate cubulete, pe rand, sare, marar si inca vreo cateva polonice de supa de carne. La o portie de orez se adauga trei portii de supa, dar asta stie toata lumea deja. 

La final am presarat patrunjel tocat marunt. Alaturi am avut gogonele murate...si nu mai pot sa vorbesc fiindca salivez cand imi aduc aminte.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]