Pilaf de post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 9352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de orez
  • o legatura ceapa verde
  • ardei rosu
  • morcov
  • pastarnac
  • telina
  • radacina de patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de post:

se spala orezul bine, se taie ceapa marunt, se pune la calit, dupa care adaugam ardeiul taiat cubulete si restul legumelor date pe razatoarea mare, le lasam sa se inabuseasca bine, apoi punem si orezul, il lasam fara apa cateva minute pana se prinde culoarea aurie( pt a nu se lipii boabele), punem apa si lasam sa fiarba, la sfarsit condimentam dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]