Pipote si inimi cu sos de usturoi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 1 Aug 2010 | 14119 vizualizari

 

o mancarica rapida, preferata lui doru.

 

INGREDIENTE

  • o caserola de pipote cu inimi
  • o capatana de usturoi
  • 4-5 liguri tocana de legume
  • sare
  • piper
  • boia
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu sos de usturoi:

Spalam si curatam pipotele si inimile si le punem intr-o tigaie cu ulei la inabusit, cand s-au rumenit putin adaugam usturoiul intreg sau pisat si tocanita de legume, peste care punem 2 cani de apa.

Le lasam pana scade apa si se formeaza sosul, condimentam cu sare , piper si boia.

Asezonam cu verdeata.

Servim cu castraveciori murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Julie 1

02.08.2010, 10:26

Eu am plecat! deschide usa...

lia maria 1

02.08.2010, 12:31

Delicioasa eu o servesc de regula cu un pireu de cartofi langa

Dana Cristea - pusikmea 1

02.08.2010, 13:18

julie, am deschis-o, lia si doru serveste cu orice langaeu nu prea pap ca sa-i ajunga lui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ficatei si pipote ca la mama acasa