Piroşte moldoveneşti cu carne

de anomisana in Paste, 21 Dec 2011 | 9311 vizualizari

COMENTARII (11)

Lau 1

21.12.2011, 18:19

buna

Ubulika 1

21.12.2011, 18:51

arata super!!! n`am mancat niciodata asa.. iar ma ia foamea

anomisana 1

21.12.2011, 19:01

Eu n-am mai mâncat din copilărie, dar tot mi-am amintit de ele. Mamei mele ştiu că nu-i plăcea marginea aceea de aluat şi mereu i-o dădea tatei să o mănânce el. Acum nu mai este nici unul dintre ei, nici mamaia, nici tataia, nici tata, iar în primăvară s-a dus şi mama la ei. Doar piroştile au mai rămas să-mi bântuie gândurile, gusturile şi amintirile.

brunetica 1

21.12.2011, 19:52

suna super bun si arata foarte bine

Rocsi 1

21.12.2011, 20:17

nu am mancat niciodata..noi doar cu branza am facut mereu!!

marieta 1

21.12.2011, 21:19

cred ca este foarte bun!!au gust de caneloni cred!!bun

anomisana 1

21.12.2011, 21:34

Acum a fost prima oară când le-am făcut şi eu. Nu am mai mâncat aşa ceva din copilărie, iar atunci le făcea mamaia şi erau cu brânză cum spune Rocsi, sau cu cartofi. Eu am improvizat şi am făcut umplutură cu carne. Gust de caneloni, dar muncă mai puţină, aceştia fiind mai mari.

kamy 1

21.12.2011, 23:38

tare bun

danakarin 1

22.12.2011, 00:52

asa e cum spui, si retetele sunt o punte spre trecut, si provoaca amintiri dragi. Ti-au iesit f. bune, desi cred ca si in varianta lui mamaie a ta, erau bune, bune !

MotanLaOale 1

22.12.2011, 08:33

bun bun

mamaieelena 1

04.01.2012, 19:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu ciuperci sotate