Pituțe cu brânză de capră

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2014 | 3213 vizualizari

 

Bune, sățioase,perfecte pentru pachețelul de școală sau servici;) Mai ales că sunt preparate în gospodăria personală;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • făină albă de grâu 660 gr
  • ulei de floarea soarelui 3 linguri,
  • apă călduță cca. 200 ml,
  • lapte călduț cca. 200 ml,
  • sare iodată 1 lingură,
  • zahăr tos 2 linguri,
  • drojdie uscată 2 lingurițe,
  • telemea de capră cca. 250 gr
  • ou 1 bucată,
  • mix de semințe (dovleac, floarea soarelui, in, susan) cca. 3 linguri.
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pituțe cu brânză de capră:

Maricica a șomat zilele atea, așa că am pus-o la treabă :D ;) ! În cuva mașinii de pâine se pun pe rând apa amestecată cu laptele, făina, sarea, zahărul, uleiul și drojdia. Se programeaza aparatul de preparat  pâine pentru aluat cca. 90 de minute.

După Marcicica, a făcut treabă bună, se scoate aluatul, se întinde pe planșeta înfăinată, se taie rondele. Pe jumătate din ele se pune cîte o bucățică de telemea, se acoperă cu o rondea, după care se unge cu ou bătut, se presară sare iodată și semințe. Se așează pe tava tapetată cu hârtie de pregament, apoi se dau la copt în cuptorul preîncins cca. 30 de minute la 200 grade. Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pituțe cu brânză de capră" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melina ( cea mai rapida si gustoasa placinta)