Piure cu smantana si branza

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2011 | 4342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 250 g smantana
  • condimente
  • 2 linguri margarina
  • 200 g branza de vaca prospata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu smantana si branza:

se curata cartofii, se spala, se taie si se pun la fiert

cand au fiert se scurg de apa si se adauga margarina, smantana, branza taiata si se amesteca. Se adauga condimente si se amesteca

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu smantana si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

05.05.2011, 15:36

f bun asa pregatit sa gust si eu

Lau 1

05.05.2011, 16:09

va multumesc pentru vizita si pentru link

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de cartofi, cu carne, spanac si cașcaval