Piure cu spanac si Miez de lapte Delaco

de adry88 in Pui, 25 Apr 2012 | 4035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 500 g spanac proaspat
  • 2 morcovi
  • sare
  • 100 g unt
  • lapte
  • ceafa de porc
  • sare
  • cimbru
  • bere
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu spanac si Miez de lapte Delaco:

Cartofii si morcovii ii curatam si taiem felii, apoi ii punem la fiert. Spanacul il spalam bine, il oparim cca 5 minute in apa fiarta cu sare, scurgem spanacul bine de apa si il tocam putin. Dupa ce au fiert cartofii si morcovii, scurgem de apa si adaugam untul, spanacul si pisam cu blenderul, adaugam lapte pana obtinem consistenta dorita. Potrivim de sare dupa gust. Facem spirale cu ajutorul unei pungi sau posh, deasupra adaugam miez de lapte.

Am taiat felii carnea, am condimentat-o si am adaugam bere cat sa acopere carnea. Am acoperit-o si am dat caserola la frigider 2 ore. Am adaugat carnea cu tot cu bere in tigaie si am adaugat putin ulei am lasat-o sa fiarba in bere dupa care am prajit-o putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu spanac si Miez de lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de pui de casa cu legume , in bere