Piure cu spanac si Miez de lapte Delaco

de adry88 in Pui, 25 Apr 2012 | 3960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 500 g spanac proaspat
  • 2 morcovi
  • sare
  • 100 g unt
  • lapte
  • ceafa de porc
  • sare
  • cimbru
  • bere
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu spanac si Miez de lapte Delaco:

Cartofii si morcovii ii curatam si taiem felii, apoi ii punem la fiert. Spanacul il spalam bine, il oparim cca 5 minute in apa fiarta cu sare, scurgem spanacul bine de apa si il tocam putin. Dupa ce au fiert cartofii si morcovii, scurgem de apa si adaugam untul, spanacul si pisam cu blenderul, adaugam lapte pana obtinem consistenta dorita. Potrivim de sare dupa gust. Facem spirale cu ajutorul unei pungi sau posh, deasupra adaugam miez de lapte.

Am taiat felii carnea, am condimentat-o si am adaugam bere cat sa acopere carnea. Am acoperit-o si am dat caserola la frigider 2 ore. Am adaugat carnea cu tot cu bere in tigaie si am adaugat putin ulei am lasat-o sa fiarba in bere dupa care am prajit-o putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu spanac si Miez de lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustarea beduinului