Piure de cartofi cu afumatura si gogosari

de andreea_angelo in Porc, 3 Dec 2012 | 4653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 200 g afumatura(kaizer,scarita)
  • gogosari in sos
  • margarina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu afumatura si gogosari:

Cartofii se curata, se taie si se pun la fiert. Carnea afumata (eu am folosit scarita, deci am fiert-o inainte sa o pun la calit) o punem la calit pt cateva minute, dupa care adaugam si gogosarii in sos si mai lasam un pic sa fiarba,eventual mai adaugam niste apa, foarte putina. Cand s-au fiert cartofii, ii pisam, adaugam margarina si sare dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu afumatura si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa la tigaie cu piure si sos rosu