Piure de cartofi cu afumatura si gogosari

de andreea_angelo in Porc, 3 Dec 2012 | 4998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 200 g afumatura(kaizer,scarita)
  • gogosari in sos
  • margarina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu afumatura si gogosari:

Cartofii se curata, se taie si se pun la fiert. Carnea afumata (eu am folosit scarita, deci am fiert-o inainte sa o pun la calit) o punem la calit pt cateva minute, dupa care adaugam si gogosarii in sos si mai lasam un pic sa fiarba,eventual mai adaugam niste apa, foarte putina. Cand s-au fiert cartofii, ii pisam, adaugam margarina si sare dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu afumatura si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]