Piure de primavara cu branza pane

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 27 Apr 2016 | 3664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 grame unt
  • 1 kg cartofi fainosi
  • 100 ml lapte
  • 150 grame mix morcovi si varza taiate julienne
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 4 bucati branza pane (Eu am folosit Vivera)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de primavara cu branza pane:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi.

Se incalzesc 25 de grame de unt intr-o tigaie si se adauga cartofii.Se soteaza 1 minut. Se adauga 300 ml apa si se lasa sa fiarba 10 minute, amestecand frecvent. 

Se paseaza cartofii, pana se obtine un piure nu foarte fin. Se adauga laptele si se amesteca. Se adauga morcovii si varza. Se reincalzeste piureul pana cand morcovii s-au inmuiat, 7-8 minute. Se adauga patrunjelul, sare si piper. Se amesteca.

Se gateste branza conform instructiunilor de pe ambalaj, in 25 de grame de unt.

Se decoreaza piureul cu frunze de patrunjel si se consuma imediat, impreuna cu branza pane. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de primavara cu branza pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

gaby_gabytza 1

27.04.2016, 14:22

bun bun

Gherca Daniela 1

27.04.2016, 17:57

super bun!

marcela1979 1

28.04.2016, 15:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shacshuca