Ceafa de porc am taiat-o felii,am condimentat-o,am pus ulei,putina apa,morcovii taiati si usturoiul,rozmarinul si cimbrul..Am acoperit tava cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor.La jumatatea timpului am scos folia si am lasat sa se rumeneasca.
Brocoli l-am fiert in apa cu sare si cu câteva bucati de ţelina pentru aroma.
Dupa ce s-a înmuiat am scos-o în apa rece pentru a pastra culoarea.
Dupa acea am sotat-o cu unt si ulei de masline aromatizat.Se pipereaza.
Am sotat si legumele si le-am condimentat.
Telina împreuna cu cartoful curatati si taiati bucati le-am pus la fiert în lapte cu putina sare.
Când au fiert,am mixat,am adaugat piper alb si doua linguri de iaurt.
Foarte aromat si bun piureul de ţelina.
1
Daca laptele in care am fiert telina este prea mult,mai golim putin din el .Daca e cazul putem sa mai adaugam apoi cate putin.