Pizza casei

de Alexandra Burz in Pizza, 31 Aug 2014 | 4431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr aluat de pizza
  • 200 gr sunca presata
  • 200 gr salam de vara uscat
  • 100 gr ciuperci din cobserva
  • 100 gr masline fara sambure feliate
  • 200 gr mozzarella
  • 2 ardei
  • 200 gr cascaval dalia
  • Ketchup
  • Oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

  1. Blatul gata pregatit il intindeti cu sucitorul dupa dimensiunea tavii.
  2. Ungeti tava cu putin ulei.
  3. Puneti aluatul in tava, ungeti-l cu putin ketchup si presarati oregano.
  4. Adaugati pe rand dupa preferinta restul ingredientelor taiate feliute subtiri ( sunca, salamul, ardeiul ).
  5. Presarati rondelele de masline si deasupra presarati cascaval ras si mozzarella.
  6. Dati la cuptor pentru 25-30 minute.

TIPS-URI

1

Puteti face doar cu legume, cu branzeturi sau cu ton.

2

Daca aluatul a fost congelat mai intai se manevreaza mult mai usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza Canibale