Pizza casei

de claudiaO in Pizza, 25 Ian 2019 | 3196 vizualizari

 

Afară -i frig, asa ca merge ceva bun si cald.

 

INGREDIENTE

  • 700 g faina
  • 550 ml apa calda
  • 30 g drojdie proaspătă
  • 1 linguriță zahar
  • 2 lingurițe sare
  • 1 linguriță oregano
  • Șuncă de praga vreo 300 g
  • Bacon 100g
  • Șuncă de casa 200 g
  • 1 ceapa rondele
  • 1 ardei rosu câmpia tonele
  • 1 cutie ciuperci felii
  • 1 cutie porumb
  • Piper, oregano
  • Ketchup
  • Ulei 50 ml
  • 150 g ementaller ras
  • 400 g mozarella
  • 50 g branza cu mucegai
  • 350 g cârnați
  • Câteva măsline rondele
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

Drojdia o lichefiem cu zaharul, punem putina apa si faina si o lasam sa creasca 10-20 minute. Faina o amestecam cu sarea si oregano, apoi adăugăm maiaua crescuta. Framantam iar la final punem uleiul si mai framantam vreo 5 min. Lăsăm la crescut cat timp pregătim "umplutura".

Întindem foaia in tava cu mâinile unde, ungem cu ketchup  apoi punem rondele de ceapa, mozarella rasa, sunca, rondele de cârnați, ciuperci, porumb, măsline presaram iar branzaturi, piper si oregano după gust si preferinte, la final trasat niste linii cu ketchup si dam la cuptor pana se românește frumos. Servim fierbinte sau rece.

TIPS-URI

1

Din cantitățile date, eu am făcut 2 tavi de aragaz

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat subtire si crocant