Pizza cu blat de paine toast

de Adi in Pizza, 4 Oct 2014 | 19740 vizualizari

 

Am facut aceasta pizza eu si baietii mei, cand Meri a fost plecata la tara.
Nu m-am incumetat sa fac blat asa ca am recurs la aceasta improvizatie, dar tot buna a iesit.
Bineinteles ca am lucrat sub indrumarea telefonica a Mariei mele :)
Mi-au dat si baietii o mana de ajutor.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 12 felii de paine toast cu secara
  • 2 oua
  • 4 linguri lapte
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr salam
  • 200 gr sunca presata
  • 2 carnati de casa
  • 170 gr ciuperci din conserva
  • 1 rosie
  • 200 gr cascaval ras
  • 2 oua
  • ketchup pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de paine toast:

Se feliaza salamul, sunca presata si carnatii.

Ciupercile se scurg si se mai maruntesc putin.

Cascavalul se da prin razatoarea mare.

Rosia se feliaza si ea.

Intr-o tava(33/43 cm) se aseaza feliile de paine, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata, se mai taie din felii daca este cazul.

Se bat doua oua si se dilueaza cu 4 linguri de lape, apoi se imprastie aceasta compozitie peste feliile de paine si se aseaza ingredientele feliate deasupra, intr-o ordine aleatoare.

Peste acestea se imprastie cascavalul ras urmat de ouale amestecate bine.

Se da tava la cuptor pentru 35 de minute la 180 de grade.

Se serveste cu ketchup picant sau dulce, dupa preferintele fiecaruia.

Eu si baietii am fost multumiti de rezultat, vom mai repeta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de paine toast" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]