Pizza cu branza

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 20 Sep 2013 | 3570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat ne sunt necesare:
  • 500-600 gr de faina
  • 2-3 linguri ulei
  • 25 gr de drojdie
  • o lingurita cu zahar
  • 250 ml apa calduta
  • o lingurita cu oregano (uscat)
  • o lingurita cu sare sau dupa gust
  • Pentru compozitie avem nevoie de:
  • 300 gr casacval
  • 100 gr masline fara samburi
  • 400 gr branza (amestec de cas de oi si cas de vaci)
  • 2-3 lg cu pasta de rosii/bulion
  • 1 lingura cu busuioc uscat
  • Pentru servire:
  • ketchup iute Univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza:

Faina cernuta o amestecam cu oregano, sarea si zaharul, iar in mijloc formam o adancitura in care turnam putina apa calduta si punem drojdia. O lasam sa dospeasca cam 10-15 minute, iar apoi incepem sa framantam aluatul cu ajutotul celor 2-3 linguri cu ulei. Acoperim vasul cu un servet de bucatarie si il lasam intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul.

Ungem tava cu putin ulei, asezam blatul, il ungem cu pasta de rosii si oregano si adaugam ingredientele astfel: un rand de cascaval, un rand de branza, amestec, iarasi casacval si apoi maslinele.  Deasupra adaugam putin ketchup si introducem tava la cuptor atat cat este necesar. Se serveste cu ketchup iute Univer. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam italian