Pizza cu branza de burduf

de deyutzky in Pizza, 12 Iun 2012 | 5361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt blat:
  • 2 oua
  • 2 cani de faina
  • 1 cana de lapte caldut
  • 1/2 cana de ulei
  • sare
  • Pt umplutura:
  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 4 catei de usturoi
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 linguri de unt
  • 2 rosii (una pt sos iar una o punem la sfarsit pe blatul de pizza)
  • 1-2 linguri de bulion
  • oregano
  • piper
  • sare
  • masline
  • sunculita afumata
  • cascaval
  • branza de burduf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza de burduf:

Pregatim aluatul: Intr-un bol punem faina, facem o gaura in mijlocul ei in care punem ouale, laptele,uleiul si sare si framantam bine. Intindem o foaie din aluatul obtinut si o punem intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si unt.

Facem un sos din urmatoarele ingrediente: Intr-o tigaie punem cele 2 linguri de unt la topit, adaugam usturoiul taiat marunt, punem carnea taiata cubulete si le calim cateva minute. Taiem o rosie cubulete mici si o punem in tigaie, adaugam firul de ceapa, punem putina apa, adaugam bulionul, oregano, sare si piper dupa gust.

Peste aluatul din tava adaugam un strat de branza de burduf, punem sosul obtinut, sunculita afumata taiata cubulete mici, maslinele si felii subtiri de rosie (din rosia ramasa). Deasupra punem cacaval ras (jumatate din cantitatea totala de cascaval) si dam la cuptor pt aprox 45 de min la foc mic. Inainte cu 10 min de a fi gata, scoatem pizza din cuptor si presaram restul de cascaval ramas.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

deyutzky 1

15.06.2012, 23:18

geanina

andreea_angelo 1

25.06.2012, 14:45

mmmmmmm ce bine arata.........

deyutzky 1

25.06.2012, 15:26

multumesc andreea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu iaurt - Reteta rapida pentru un blat pufos si bun