Pizza cu branza topita si cascaval Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2014 | 4615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 2 oua
  • 100 gr ulei
  • 1 cub drojdie
  • un praf de sare
  • cascaval delaco
  • branza topita delaco
  • sunca
  • ciuperci
  • oregano
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza topita si cascaval Delaco:

 Drojdia se dizolva in 200 de ml de apa calda,se toarna peste faina si se framanta cu celelalte ingrediente pana se obtine o coca omogena pe care o lasam jumate de ora la dospit.

Intindem o foaie subtire pe care asezam cascaval,branza topita,sunca,ardei,ceapa,ciuperci.Presaram oregano.Dam la cuptor pana se topeste cascavalul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza topita si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de ciuperci