Pizza cu Miez de lapte

de Panacris in Pizza, 8 Iun 2012 | 3499 vizualizari

 

O cina perfecta, pizza cu miez de lapte!:)

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT
  • · faina 500 gr.
  • · sare 1 lingurita
  • · zahar 3 lingurite
  • · drojdie uscata 2 lingurite
  • · apa 300 ml
  • · ulei de masline 4 linguri
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA
  • · salam 100 g.
  • · cascaval Delaco 100 g
  • · Miez de lapte 24 de bucati
  • · sos de rosii
  • · oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu Miez de lapte:

In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul si drojidia (Atentie! Pastrati aceasta ordine daca vreti sa creasca aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru framantat si dospit, care dureaza 90 de minute.  Sosul de rosii se amesteca cu putin oregano pentru gust. Se pregatesc tavile tapetandu-le cu foaie de pergament.

Dupa ce aluatul a crescut, se pune pe planseta de lucru presarata cu faina si i se da forma rotunda de pizza. Se aseaza in tavi si se incepe montarea pizzei. Atentie, prima oara se intinde sosul de rosii, apoi se pune un strat de cascaval Delaco, din nou sos de rosii, apoi salamul, miezul de lapte, rosiile feliate si cascaval ras.  La final se presara oregano dupa gust. Se introduc pizzele in cuptorul incins in prealabil, se lasa la cuptor cca. 20 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]