Pizza cu miez de lapte

de Valclaudia in Pizza, 20 Iul 2013 | 3608 vizualizari

 

e mult spus cu miez de lapte, n-am folosit decat o portie. In rest, am vrut sa termin tot ce mai era prin frigider si vrand, nevrand a trebuit sa ma apuc de pizza. Inca nu s-a racit, va astept cu drag!

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:
  • 1 cub de drojdie
  • cca 50 gr branza de burduf
  • 1 iaurt mic degresat
  • sare dupa gust
  • 100 ml ulei
  • faina neagra cat cuprinde (500-600 gr.)
Pentru topping:
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • rozmarin si busuioc uscat
  • 1 cutiuta miez de lapte
  • 100 gr. bacon
  • 5 felii mortadela cu masline verzi
  • 2 ardei grasi diferit colorati
  • 2 ardei bulgaresti
  • cascaval feliat (3-4 felii)
  • masline negre
  • 3 rosii taiate rondele
  • cascaval ras (100 gr)
//
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu miez de lapte:

Aluatul il preparam foarte simplu, amestecand toate ingredientele enumerate mai sus.

Nu lasam la dospit!

Il intindem imediat pe masa infainata, il asezam in tava unsa cu ulei si asezam in ordinea dorita ingredietele trecute la topping. Singura conditie este sa ungem mai intai aluatul cu rosiile pasate,pe care de condimentam cu rozmarin si busuioc uscat.

Apoi, urmeaza joaca...

Incingem cuptorul si coacem pizza la temperatura medie cca 30 de minute.

Pofta buna!

 

 

 

 

  //

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]