Pizza cu mozzarella

de MotanLaOale in Pizza, 13 Sep 2012 | 6849 vizualizari

 

Prima oara cand fac cu foietaj de blat cumparat. Am ramas placut surprins sa fie foarte bun. Si uite asa am scapat de framantat ca nu-mi placea!

 

INGREDIENTE

  • 400 g foiteaj pentru blat de pizza
  • carnati cabanos
  • sunca de pui
  • costita afumata
  • ciuperci
  • masline
  • mozzarella
  • cascaval
  • bulion
  • pasta de tomate
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu mozzarella:

Foitajul pentru blat se lasa la dezghetat 30-40 minute.

Se unge o tava cu putin ulei si se intinde blatul in ea si se aranjeaza pe margini.

Din bulion si pasta de tomate se face un sos cu care se unge tot blatul din tava.

Se presara oregano si piper. (eu nu am mai pus sare)

Se taie toate ingredientele si se pun intava: carnatii, sunca, costita, ciupercile, maslinele.

Mozzarella o parte se taie felii si o parte se da pe razatoarea mare.

Se pun in tava feliile de mozzarella si printre ele presaram mozzarella rasa.

Peste toate ingredientele la final se rade cascaval prin razatoarea mica.

Se introduce in cuptor pentru 20-25 minute pana se topeste tot cascavalul si se rumeneste usor.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

MotanLaOale 1

03.10.2012, 22:34

cora_magic 1

17.01.2014, 10:55

Foietajul pentru blat e unul special, sau cel congelat obisnuit care merge si la placinte?

MotanLaOale 1

17.01.2014, 11:41

Este special. Scrie pe ambalaj "aluat pentru pizza". Se gaseste la supermarket.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]