Pizza cu somon

de Ligia Bxl in Pizza, 3 Oct 2013 | 3024 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

    • 500 gr faina
    • 2 oua
    • 250 ml lapte
    • 21 gr de drojdie
    • ulei(se toarna cate putin la framantat)
    • sare
    • Pentru umplutura:
    • 2 felii de somon afumat
    • cateva ciuperci
    • 1/2 de ceapa rosie
    • 50 gr de parmezan
    • 1 bula de mozarella
    • Kechup Univer
    • oregano
    • busuioc
    • piper
    • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu somon:

Se face maiaua,drojdia se desface intr-un bol in putina apa calduta si putin zahar,se lasa la caldura sa creasca cateva minute.

Apoi intr-un castron mai mare se pune faina,in mijloc se pun ouale,sarea si apoi maiaua crescuta,se amesteca toate apoi se pune laptele si se framanta bine 10-15 minute iar la fiecare framantare se adauga cate putin ulei.Dupa ce sa framantat bine se lasa la crescut intr-un loc cald si acoperit cu un prosop curat,eventual pentru o crestere mai rapida se pune sub castron o oala cu apa fierbinte.

Dupa ce a crescut se ruleaza cu un rulou o foaie dupa preferinte mai subtire sau mai groasa,se pune intr-o tava rotunda unsa cu ulei,apoi se pun pe rand ingredientele:se unge foaia cu Kechup,apoi se pun pe rand dupa placere toate ingredientele taiate mai mari,rondele ,cubulete cum doriti,se presara putin oregano,busuioc,sare si piper apoi parmezan ras.Se da la cuptor pentru coacere cateva minute.Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza in foietaj