Pizza cu sunca de curcan

de pity19 in Pizza, 11 Mai 2014 | 4429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat pizza :
  • 300-400 gr faina ,
  • un plic drojdie ,
  • cca 8-10 linguri apa calda ,
  • o lingurita sare ,
  • un varf lg zahar
  • Pentru umplutura am folosit :
  • 5-6 feliute sunca de curcan ,
  • 2-3 feliute parizer de pui ,
  • sos pentru pizza ,
  • un ou pentru uns ,
  • cascaval afumat ,
  • 1-2 rosii ,
  • 1 ardei rosu
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca de curcan:

Framantam un aluat din : faina , drojdie ( nu este nevoie dizolvarea in apa ) , sare , zahar iar la sfarsit adaugam prima data 6-7 linguri apa , daca mai este nevoie se mai adauga apa ! Dam la odihnit cca 40 de minute.

Cand aluatul s-a dublat rupem jumatate din cantitate si intindem foaie subtire pe masa tapetata cu faina , dam forma cu o farfurie rotunda dupa care ungem cu ou , peste care punem sos de pizza , intindem pe tot blatul ,o lingurita de oregano , se adauga feliute de sunca , parizer , ardei ( am clatit , am scos semintele si am taiat feliute subtiri ) , 2-3 felii de rosie la sfarsit razalim cascaval si dam la cuptorul preincalzit aprox 30 de minute la foc mediu!

TIPS-URI

1

Din aluat mi-au iesit 2 blaturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo, rucola si parmezan