Pizza cu ton

de -Licurici- in Pizza, 11 Aug 2016 | 3539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
300g faina cernuta; 130ml apa calduta; 25g drojdie; 2 linguri ulei de masline; o jumatate de lingurita de zahar; sare.
  • Pentru topping:
150g cascaval ras; Conserva ton bucati; 3 buc inimi anghinare; masline; ardei la corcan; porumb dulce; ketchup.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Drojdia se amesteca cu zaharul, sarea si apa calduta, apoi se adauga peste faina cernuta si se framanta.

Se acopera bolul cu un prosop si se lasa sa creasca.

Cand a crescut, aluatul se imparte in doua.

Se intinde aluatul pe rotund si se pune intr-o tava de tarta/pizza cu hartie de copt.

Se pune ketchup, cascaval ras, bucatile de ton, maslinele fara samburi, prorumbul, anghinarele taiate in 4, ardeiul taiat feliute, apoi cascaval ras.

La fel se procedeaza si cu al doilea aluat.

Se baga la cuptor pentru 20-25min.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]