Pizza de toamna

de dantes in Pizza, 23 Sep 2013 | 2988 vizualizari

 

O pizza foarte buna si satioasa

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba
  • 15 g drojdie
  • 30 g margarina
  • 250 ml apa calda
  • Ketchup-Univer
  • 150 g sunculita taraneasca
  • 1 ceapa
  • 200 g ciuperci
  • 1 gogosar
  • 100 g cascaval
  • 100 g porumb
  • sare,piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de toamna:

Intr-un vas punem faina,drojdia dizolvata in apa,sare si apa si se framanta apoi se adauga margarina si se continua framantatul pana aluatul nu se mai lipeste de maini.Se lasa la dospit cam 30 minute.

Sunca,ceapa gogosarul,ciupercile se spala si se taie fideluta,cascavalul se da pe razatoare.

Intidem coca in foaie nu prea groasa si o punem intr-o tava unsa cu ulei.Deasupra ungem cu Ketchup-Univer si punem sunculita,ceapa,ciupercile,gogosarul si cascavalul,presaram boabele de porumb si introducem tava in cuptorul bine incins cam 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza rustica