Cand imi intreb baietii ''ce va fac de mancare''...raspuns ''nu faci o pizza'',asa repede....si eu care ma inebunesc dupa asa ceva de nu mai pot,ce pot sa zic,sunt in minoritate......am numit-o ''margareta'' pentru ca m-am jucat nitel cu cascavalul si-am creat niste margarete....
Blat: Intr-un castron punem faina, facem in mijloc o adancitura si maruntim drojdia, adaugam sare,piper si zahar si incepem sa turnam apa calduta. Amestecam cu putina faina si lasam 10 min sa dospeasca. Apoi incepem sa framantam, adaugand apa calduta, suficienta cat sa formam un aluat nelipicios. Adaugam si uleiul si framantam cca 20 min, apoi lasam la crescut, la loc caldut cca 1 ora.
Umplutura: Taiem mai marunt carnatul, salamul, le punem intr-un castron, adaugam ouale si putin ketchup si omogenizam. Separat taiem cascavalul in fasiute subtiri, la fel si din salam, pastram cateva feliute subtiri, rosiile le taiem rotund
Asamblare: In tava de la aragaz punem hartie de copt, intindem blatul, peste blat umplutura deasupra formam floricele din salam, cascaval si rosii, adaugam si cateva masline, pe ici pe colo. Dam tava la cuptorul preincalzit cca 30 min.
Sa aveti pofta, eu mananc altceva,doar v-am explicat cum am facut pizza....